dimecres, 2 de novembre del 2011

Diari 19/10




Durant la classe hem dut a terme un treball conjunt del 3r capítol del llibre: Miquel Àngel Prats ( coord.).La competència digital a l'educació primària. Barcelona : UOC, 2009.

o Hem enumerat els recursos o idees que hem trobat significatives i que esperem poder usar com a futurs mestres en aquest apartat de la wiki

Després hem après a usar les eines de citació del word. Molt útils per a facilitar la citació de bibliografia o webgrafia segons les diferents normatives. La que usem nosaltres és la ISO amb referència numèrica.

o Per inserir una cita hem d’anar a la pestanya: referències/inserir cita i completar la graella. A estil, haurem de triar: ISO referència numèrica. En acabar apareixerà un petit número.

o Un cop enllestit el text, article, treball.... allà on vulguis fer constar la bibliografia, selecciones: inserir bibliografia. (Ens sortirà la correspondència entre el número de citació i la bibliografia.

Recordeu que MAI podem posar un llibre a la bibliografia que no hàgim citat abans!
Usant la citació, el nostre criteri guanya validesa donat que es veu recolzat per d’altres autors o organismes oficials. La veritat és que descobrir aquesta eina m’ha emocionat!!, jo trigava molt a fer les bibliografies i ara serà molt més senzill :)

Es menciona el Moodle però el treballarem el proper divendres, el sharisme també.

Per acabar, hem visualitzat un vídeo que feia referència al sharisme: Copying is not theft ( copiar no és robar). I es destaca el fet de que a la cerca avançada del google hi ha la opció de respectar els drets d’autor, d’obtenir per exemple, només les imatges lliures.

També hem tingut una estona per començar a treballar la nostra intervenció.