dissabte, 15 d’octubre del 2011

Diari TIC 14/10/2011



Avui mitjançant un joc hem treballat la lectura del 1r capítol del llibre La competència digital a l’educació primària.

S’han format 4 grups, cadascun havia de formular 4 preguntes a la resta. Si s’encertava la resposta sense consultar el llibre, es guanyaven 2 punts. Si ningú l’encertava, es deixava un minut per cercar la informació al llibre i el 1r grup que contestava correctament guanyava 1 punt. Si després del minut la resposta no s’encertava, el grup que havia formulat la pregunta guanyava 3 punts. ¡ Ha estat una dinàmica força divertida!

Després hem visualitzat i comentat algunes de les imatges d’escoles del futur. Hem valorat positivament sobre tot les infraestructures àmplies, il·luminades i els espais poc delimitats ( o únics) , flexibles, que afavoreixen la sociabilització. També s’ha parlat d’altres espais d’aprenentatge com ara els virtuals.

Hem enumerat alguns dels punts més importants que ha de tenir una unitat didàctica, donat que ja l’hem d’anar rumiant: triar i definir bé la metodologia a emprar, facilitar que el públic experiment... I pensar en que aprenem a partir de les emocions.

Us recordo novament que heu d’entrar al Deadline i escriure els membres del vostre grup, el tema i la data d’exposició!!

FEINA PENDENT:

Inscriure’s al Deadline

Anar treballant la unitat didàctica

Dia 19: Lectura del 3r capítol del llibre

Enviar relats d’aprenentatge